08.07.2013

Spletni seminar (webinar) o razvrščanju blaga in storitev pri znamkah

Spletni seminar Akademije OHIM o orodju Taksonomija

Akademija OHIM je pripravila spletni seminar (webinar) o taksonomiji blaga in storitev z vidika uporabnikov, dostopen bo za vse zainteresirane 24. julija 2013 ob 11. uri. Vabljeni!

---

OHIM – Urad za usklajevanje na notranjem trgu (znamke in modeli) organizira v okviru svoje Akademije za intelektualno lastnino spletni seminar (webinar) o novem orodju Taksonomija (razvrščanje blaga in storitev). Spletni seminar bo potekal v živo v sredo 24. julija ob 11. uri in bo dostopen vsem zainteresiranim na povezavi http://directo.avanzo.com/oami_201307XX/.

Če vas seminar zanima, lahko vprašanja naslovite tudi vnaprej na ConvergenceProgramme(at)oami.europa.eu. Med seminarjem bodo dani odgovori na nekatera izbrana vprašanja, na ostala pa po koncu dogodka na vaš e-poštni naslov. Seminar bo vodil strokovnjak za klasifikacijo blaga in storitev pri OHIM Thom Clark.

Taksonomija je nova, hierarhična struktura klasifikacije blaga in storitev za blagovne znamke, ki omogoča lažjo in hitrejšo klasifikacijo znotraj obstoječega koncepta Nicejske klasifikacije. Orodje je razvil OHIM v sodelovanju z nacionalnimi uradi za intelektualno lastnino in WIPO (Svetovna organizacija za intelektualno lastnino). Dostopno je na http://tmclass.tmdn.org.

Več o orodju Taksonomija si lahko preberete na http://oami.europa.eu/ows/rw/pages/QPLUS/taxonomy.en.do

september (4)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)