30.06.2014

Spletni seminar Akademije OHIM: Odločbe in sodbe zadnjega tromesečja

1.7.2014 ob 10.20 o aktualnih primerih Odbora za pritožbe OHIM in Sodišča EU

Akademija OHIM (Urada za usklajevanje na notranjem trgu (znamke in modeli)) organizira mini spletni seminar (mini webinar), na katerem bodo predstavljeni zadnji aktualni primeri, vključno z najnovejšimi in najbolj pomembnimi odločitvami Odbora za pritožbe (BOA) ter Sodišča Evropske unije in Splošnega sodišča.

Spletni seminar bo potekal v živo v torek 1. julija 2014 med 10.20 in 14.00 uro in bo dostopen za širšo javnost na povezavi http://directo.avanzo.com/oami_20140701/.

Razdeljen bo na dva dela:

1. pregled odločitev Odbora za pritožbe OHIM bo predstavil  Christoph BARTOS, Boards of Appeal (BoA) (10.20 -12.00)
  2. pregled odločitev Sodišča Evropske unije in Splošnega sodišča bo predstavila Dominika WALICKA, International Cooperation and Legal Affairs Department (ICLAD), OHIM (12.30 - 14.00)

Običajne tehnične zahteve za udeležbo na strani udeležen

• računalnik ali iPad ali iPhone
  • internetna povezava z najmanj 300 Kbps (optimalna hitrost je 500kbps)
  • internetni brskalnik (Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome itd.)
  • slušalke

Za podrobnosti se lahko obrnete na naslov Akademije OHIM academy(at)oami.europa.eu (v zadevo zapišete "Webinar 01/07/2014").

Vabljeni!

julij (2)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)