12.12.2007

Spletišče URSIL nagrajeno z nagrado Netko 2007

Zlato priznanje Netko 2007 v kategoriji "Predstavitve institucij s področij državne in javne uprave ter skupnosti"
Zlato priznanje Netko 2007

11. decembra je Združenje za informatiko in telekomunikacije pri Gospodarski zbornici Slovenije že četrtič zapored podelilo nagrado Netko, ki jo od leta 2004 za najboljšo poslovno in upravno spletno stran v Sloveniji podeljuje v sodelovanju z Direktoratom za informacijsko družbo Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo.

Spletno mesto URSIL je bila nagrajeno z zlatim priznanjem Netko 2007 v kategoriji Predstavitve institucij s področij državne in javne uprave ter skupnosti.

Zlato priznanje si uradovo spletišče deli s spletnim mestom projekta GenSpot agencije MacArol/TM GenY Interactive, zmagovalec oziroma prejemnik Velike nagrade Netko 2007 v tej kategoriji pa je spletišče projekta svetovanja mladini To sem jaz Zavoda za zdravstveno varstvo Celje.

V tej kategoriji je bilo prijavljenih 11 organizacij, s področja državne uprave le še Urad informacijske pooblaščenke, ki si deli srebrno priznanje Netko 2007 skupaj z Ustanovo za pediatrično kliniko.

Več o nagradi Netko in letošnjih nagrajencih ...

avgust (4)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)