11.05.2009

Šola o intelektualni lastnini za raziskovalce

Trodnevna "poletna" šola

Urad RS za intelektualno lastnino organizira od 27. do 29. maja v sodelovanju z Evropsko patentno akademijo (del Evropskega patentnega urada) in Pisarno za prenos tehnologije pri Univerzi v Ljubljani šolo z naslovom »Intelektualna lastnina za raziskovalce«. V osnovi je namenjena raziskovalcem, vendar se je lahko udeležijo tudi drugi, ki jih ta tematika zanima. >> Program

Šola s podobnim programom je potekala že v februarju 2009, vendar bo tokrat več časa posvečenega trženju idej in osnovam licenciranja. Predavanja in vaje bodo večinoma v angleškem jeziku.

Trodnevna »poletna šola« bo potekala v Zbornični dvorani Univerze v Ljubljani (Kongresni trg 12, Ljubljana) od srede, 27. maja, do petka, 29. maja, od 9. do 17. ure. Udeležba je brezplačna.

Zaradi omejenega števila mest na delavnici in lažje priprave gradiv ter odmorov vas prosimo, da svojo prisotnost najkasneje do ponedeljka, 18. maja, prijavite na e-naslov info(at)uil-sipo.si. V primeru prevelikega števila prijav bodo imeli prednost udeleženci, ki bodo zagotovili svojo prisotnost v vseh treh dneh.

Več informacij: info(at)uil-sipo.si oz. T: 01 620 31 01.

Gradivo:

EPO Patent databases: a valuable source of information for students, scientists and researchers (Geert Boedt, EPO Vienna - Patent Information Promotion & Training)

januar (7)