09.09.2016

Skupna predstavitev treh uradov za intelektualno lastnino na MOS

Na letošnjem mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti se bodo predstavili Uradi za intelektualno lastnino Slovenije, Srbije in Madžarske

Med 13. in 18. septembrom 2016 bo v Celju potekal 49. sejem MOS, na katerem se bo predstavil Urad Republike Slovenije za intelektualno lastnino, ki bo na svojem razstavnem prostoru gostil tudi Urad Republike Madžarske za intelektualno lastnino in Zavod za intelektualno lastnino Republike Srbije. V okvir njihove dejavnosti sodijo postopki za podelitev pravic industrijske lastnine, vodenje registrov pravic industrijske lastnine, sodelovanje v pripravi zakonodaje in normativna ureditev področja intelektualne lastnine ter opravljanje informacijskih storitev.

Skupni nastop treh uradov sofinancira in podpira Evropski patentni urad (EPU).

Vabljeni v dvorano L 1 na MOS v Celju, kjer vas bomo prijazno sprejeli in vam odgovorili na vsa vaša vprašanja!

avgust (3)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)