06.11.2009

Sestanek s predstavniki Zavoda IPF

Kolektivno upravljanje avtorske in sorodnih pravic

6. novembra je bil na Uradu RS za intelektualno lastnino sestanek z direktorjem Zavoda za uveljavljanje pravic glasbenih izvajalcev in proizvajalcev fonogramov (IPF) Gregorjem Štibernikom in Boštjanom Menartom, predsednikom Sveta zavoda. V pogovoru je bila med drugim izražena skupna želja po preglednem delovanju kolektivnih organizacij in pričakovanje urada, da imetniki pravic sami dejavno iščejo rešitve v duhu sodobnega urejanja avtorske in sorodnih pravic v EU, se med seboj dogovarjajo in sporazumno rešujejo odprta vprašanja. Urad jim bo v okviru svojih pristojnosti pri tem pomagal in svetoval.

september (4)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)