02.06.2010

Seminar o franšiznih in licenčnih sporazumih

Aprila odpovedani seminar bo potekal od 14. do 16. 6. 2010

Ponovno vabimo na brezplačni seminar o franšizah in licenčnih sporazumih, ki ga Urad RS za intelektualno lastnino organizira v sodelovanju s Svetovno organizacijo za intelektualno lastnino (WIPO) in Gospodarsko zbornico Slovenije – Območno zbornico Ljubljana.

Seminar, ki je aprila letos odpadel zaradi težav v mednarodnem potniškem prometu, bomo organizirali od 14. do 16. junija 2010 v prostorih Biotehniške fakultete, Jamnikarjeva 101, Ljubljana (prva dva dneva v predavalnici D1, zadnji dan v predavalnicah Ž1, Ž2 in Ž3; parkiranje je mogoče na zunanjem parkirišču).

Spomnimo: seminar se prične ob 9. uri in bo potekal v angleškem jeziku. Namenjen je vsem, ki se pri svojem delu srečujete z vprašanji franšiz in licenciranja. V prvih dveh dneh seminarja se bodo udeleženci seznanili z osnovami tega področja, tretji dan pa je namenjen praktičnemu usposabljanju za pogajanja v zvezi s franšizami in licencami. Seminar bosta vodila priznana strokovnjaka s tega področja dr. Jochen Schaefer, odvetnik iz Nemčije, in Sotiris Yanakakis, odvetnik in pridruženi član Grškega franšiznega združenja.

>> Okvirni program seminarja

Zaradi omejenega števila mest vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite do srede, 9. junija 2010 na elektronski naslov info(at)uil-sipo.si s pripisom »Prijava na seminar o franšizah«.

julij (2)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)