20.04.2010

Seminar o franšiznih in licenčnih sporazumih ter predavanje direktorja Centra WIPO za arbitražo in mediacijo - ODPOVEDANO

Dogodka prestavljena na junij

Obveščamo vas, da zaradi težav v mednarodnem potniškem prometu odpovedujemo seminar o franšiznih in licenčnih sporazumih, ki naj bi potekal med 21. in 23. aprilom, ter predavanje direktorja Centra WIPO za arbitražo in mediacijo, napovedano za 23. aprila. Dogodka bosta predvidoma organizirana sredi junija.

Zaradi velikega zanimanja za tematiko s področja franšiz bo soorganizator GZS Območna zbornica Ljubljana v času Drugega tedna podjetništva na prireditvi Inovativnost 2010 na Gospodarskem razstavišču predstavila domače in tuje primere franšiznih modelov in panoramo franšiz.

Prireditev bo potekala 17. in 18. maja 2010.

Prosimo za razumevanje.

september (3)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)