07.04.2010

Seminar o franšizah in licenčnih sporazumih

Organizira URSIL v sodelovanju z WIPO in GZS

Od 21. do 23. aprila 2010 organizira Urad RS za intelektualno lastnino v sodelovanju s Svetovno organizacijo za intelektualno lastnino (WIPO) in Gospodarsko zbornico Slovenije – Območno zbornico Ljubljana brezplačni seminar o franšizah in licenčnih sporazumih.

Seminar, ki bo potekal v angleškem jeziku, je namenjen vsem, ki se pri svojem delu srečujete z vprašanji franšiz in licenciranja. V prvih dveh dneh seminarja se bodo udeleženci seznanili z osnovami tega področja, tretji dan pa je namenjen praktičnemu usposabljanju za pogajanja v zvezi s franšizami in licencami. Seminar bosta vodila priznana strokovnjaka s tega področja dr. Jochen Schaefer, odvetnik iz Nemčije, in Sotiris Yanakakis, odvetnik in pridruženi član Grškega franšiznega združenja.

Seminar se prične ob 9. uri in bo potekal na treh, med seboj le nekaj metrov oddaljenih lokacijah v Ljubljani:

• 21. 4. – prostori Centra za poslovno usposabljanje – CPU
    (Dimičeva 9, za GZS) – dvorana Soča,
  • 22. 4. – prostori Gospodarske zbornice Slovenije – GZS
    (Dimičeva 13) – dvorana C, 1. nadstropje,
  • 23. 4. – prostori Območne zbornice Ljubljana
    (Dimičeva 9, ob GZS) – dvorani Krim in Golovec.

Udeleženci lahko parkirajo na zunanjem parkirišču GZS (za stavbo CPU, uvoz z Dimičeve ulice).

>> Okvirni program seminarja

Zaradi omejenega števila mest vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite do torka, 13. aprila 2010 na elektronski naslov info(at)uil-sipo.si s pripisom »Prijava na seminar o franšizah«.

Vabljeni!

september (3)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)