11.10.2017

Razstava »Ko ideja postane lastnina« v Slovenj Gradcu

Na ogled v Šolskem centru Slovenj Gradec

O pomenu varovanja modela, patenta in znamke, o avtorski pravici ter kako se ideja prelije v realizacijo, se spoznavajo v Šolskem centru Slovenj Gradec, kjer trenutno domuje razstava o Petru Florjančiču in intelektualni lastnini »Ko ideja postane lastnina«, ki jo je urad pripravil skupaj s Tehniškim muzejem Slovenija. Angažirali so se tudi dijaki, ki so ob otvoritvi pripravili in predstavili anketo o intelektualni lastnini. Dogodek je posnela Koroška regionalna TV, ki bo v osrednji informativni oddaji Koroški dogodki med 13. in 15. oktobrom predvajala povzetke razstave.

Več na povezavi.

december (8)  november (2)  oktober (8)  september (9)  avgust (6)  julij (4)  junij (3)  maj (6)  april (7)  marec (8)  februar (4)  januar (4)