05.02.2010

Razpisi za delovna mesta pri EPU

Direktor direktorata za evropsko sodelovanje in tehnični člani (elektrotehnika) odbora za pritožbe

Evropski patentni urad (EPU) razpisuje delovno mesto vodje direktorata za evropsko sodelovanje (Directorate European Co-operation), ki je nastalo kot posledica reorganizacije generalnega direktorata za pravne in mednarodne zadeve (DG5). Razpisni pogoji in dostop do spletne prijave so objavljeni na spletišču EPU. Rok za prijavo je kratek - 19. februar 2010.

EPU pa razpisuje tudi več delovnih mest za člane odbora za pritožbe, ki deluje v Münchnu. Iščejo tehnično usposobljene člane za področje elektrotehnike. Razpisni pogoji in dostop do spletne prijave so objavljeni na spletišču EPU. Rok za prijavo je 31. marec 2010.

Morebitne kandidate vljudno prosimo, da tudi Urad RS za intelektualno lastnino seznanite s svojo prijavo, in sicer na uradni e-naslov sipo(at)uil-sipo.si.

januar (7)