10.05.2010

Razpisi za delovna mesta pri EPU

Člani odborov za pritožbe (področje prava, strojništva, elektrotehnike in biotehnologije)

Evropski patentni urad (EPU) razpisuje delovna mesta članov odborov za pritožbe, ki delujejo v Münchnu. Iščejo pravnike ter tehnično usposobljene člane za področje strojništva, elektrotehnike in biotehnologije. Rok za prijave je 30. junij 2010. Razpisni pogoji in dostop do spletne prijave so objavljeni na spletišču EPU

Vsi razpisi mednarodnih organizacij (EPU, WIPO, OHIM) za prosta delovna mesta in usposabljanja so dosegljivi prek spletišča urada http://www.uil-sipo.si/uil/urad/o-uradu/javne-objave/kadrovski-razpisi/.

Morebitne kandidate vljudno prosimo, da s svojo prijavo seznanite tudi Urad RS za intelektualno lastnino.

september (5)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)