22.11.2010

Razpisi za delovna mesta pri EPU

Vodja skupine – posebna podpora pri načrtovanju baz podatkov

Evropski patentni urad (EPU) razpisuje delovno mesto vodje skupine za posebno podporo pri načrtovanju baz podatkov na področju avtomatizacije podeljevanja patentov (Team leader, special support for database design) v enoti “Search and Knowledge – Products & Services in PD Patent Grant Automation”, ki deluje v Haagu.

Rok za prijave je 18. december 2010.

Razpisni pogoji za to delovno mesto in dostop do spletne prijave so objavljeni na spletišču EPU - http://www.epo.org/about-us/jobs/vacancies/other/int-ext-4999.html.

Morebitne kandidate vljudno prosimo, da s svojo prijavo seznanijo tudi slovenski urad na e-naslov sipo(at)uil-sipo.si.

Vsi razpisi mednarodnih organizacij (EPU, OHIM, WIPO) za prosta delovna mesta in usposabljanja so dosegljivi tudi prek spletišča urada - http://www.uil-sipo.si/uil/urad/o-uradu/javne-objave/kadrovski-razpisi/.

avgust (7)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)