28.01.2010

Razpisi delovnih mest in usposabljanj pri WIPO, EPO in OHIM

Povezave na strani z razpisi pri mednarodnih organizacijah na področju IL

Za lažje spremljanje objav o prostih delovnih mestih in usposabljanjih pri Svetovni organizaciji za intelektualno lastnino (WIPO), Evropskem patentnem uradu (EPU) in Uradu za usklajevanje na notranjem trgu (znamke in modeli) (OHIM) smo v poglavju Javne objave (oglasna deska) na strani Kadrovski razpisi dodali povezave na ustrezne spletne strani omenjenih organizacij. O razpisih za posebej pomembna delovna mesta vas bomo še naprej seznanjali tudi v obliki novic.

Prosimo, da nas v primeru prijave za delovno mesto pri WIPO, EPU ali OHIM o tem obvestite (na e-naslov sipo(at)uil-sipo.si), saj si Urad RS za intelektualno lastnino v imenu Republike Slovenije prizadeva za čim boljšo zastopanost Slovencev na vseh položajih v teh mednarodnih organizacijah.

september (5)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)