10.06.2014

Razpis za visoka vodstvena mesta v WIPO

Rok za prijave je 22. 6. 2014

Svetovna organizacija za intelektualno lastnino (WIPO) je po ponovni izvolitvi Avstralca Francisa Gurrya za generalnega direktorja za nov šestletni mandat (2014-2020) objavil razpis za visoka vodstvena delovna mesta (senior management), in sicer za 4 mesta namestnika generalnega direktorja (Deputy Director General) in 3 mesta pomočnika generalnega direktorja (Assistant Director General). Izbor bo temeljil na referencah kandidatov, upošteval pa bo tudi enakopravno zastopanost spolov in geografsko zastopanost v ekipi najožjih sodelavcev generalnega direktorja WIPO, zato k prijavi še posebej vabi kvalifiicirane kandidatke.

Rok za prijavo je 22. junij 2014. Podrobnosti o razpisu in pogojih za prijave so na voljo na naslovu http://www.wipo.int/erecruitment/en/smt_vacancies.html in v okrožnici WIPO C N.3540.

Urad RS za intelektualno lastnino vljudno prosi morebitne kandidate, da nas seznanite s svojo prijavo, saj si urad v imenu Republike Slovenije prizadeva za čim boljšo zastopanost Slovencev v mednarodnih organizacijah za intelektualno lastnino.

Za lažje spremljanje objav o prostih delovnih mestih in usposabljanjih pri Svetovni organizaciji za intelektualno lastnino (WIPO), Evropskem patentnem uradu (EPU) in Uradu za usklajevanje na notranjem trgu (znamke in modeli) (OHIM) so že od leta 2010 v poglavju Javne objave (oglasna deska) na strani Kadrovski razpisi na voljo povezave na ustrezne spletne strani omenjenih organizacij.

julij (2)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)