14.01.2010

Razpis za delovno mesto pri EPU

Upravljalec kakovosti v direktoratu za zunanje izdelke in storitve (administrator)

Evropski patentni urad (EPU) razpisuje delovno mesto upravljalca kakovosti v direktoratu za zunanje izdelke in storitve, ki ima sedež v Haagu. Omenjeni direktorat razvija in vzdržuje različno programsko opremo v zvezi s patenti, predvsem v povezavi z internetnimi storitvami urada. Razpisni pogoji in dostop do spletne prijave so objavljeni na spletišču EPU (www.epo.org/about-us/jobs/vacancies/other/eur-4859.html). Rok za prijavo je 17. februar 2010.

november (7)  oktober (10)  september (5)  avgust (7)  julij (10)  junij (13)  maj (9)  april (5)  marec (10)  februar (14)  januar (12)