03.08.2011

Razpis za delovno mesto pri EPU

Tehnično usposobljen član odborov za pritožbe (elektrotehnika)

Evropski patentni urad (EPU) razpisuje delovno mesto za člana odborov za pritožbe, ki delujejo v Münchnu. Pogoj za zasedbo mesta je usposobljenost za področje elektrotehnike. Delovno mesto vključuje udeležbo v pisnih in ustnih postopkih pred odobri za pritožbe, dajanje predlogov v zvezi s pridobivanjem dokazov in sporočili strankam, pripravo osnutkov odločitev ipd.

Razpisni pogoji in dostop do spletne prijave so objavljeni na spletni strani EPU www.epo.org/about-us/jobs/vacancies/other/int-ext-5125.html.

Rok za prijave je 30. september 2011.

Morebitne kandidate vljudno prosimo, da s svojo prijavo seznanijo tudi slovenski urad na e-naslov sipo(at)uil-sipo.si.

EPU na svojem spletišču stalno razpisuje več zanimivih delovnih mest. >> Več

Vsi razpisi mednarodnih organizacij (EPU, WIPO, OHIM) za prosta delovna mesta in usposabljanja so dosegljivi tudi prek spletišča slovenskega urada http://www.uil-sipo.si/uil/urad/o-uradu/javne-objave/kadrovski-razpisi/.

oktober (7)  september (5)  avgust (7)  julij (10)  junij (13)  maj (9)  april (5)  marec (10)  februar (14)  januar (12)