28.03.2011

Razpis za delovno mesto pri EPU

Strokovnjak za evropske odnose v izpostavi v Bruslju

Evropski patentni urad (EPU) razpisuje delovno mesto strokovnjaka za evropske odnose v svoji izpostavi v Bruslju. Osnovni pogoj za zasedbo mesta je univerzitetna izobrazba, izjemoma tudi ustrezno strokovno znanje. Rok za prijave je 19. april 2011. Razpisni pogoji in dostop do spletne prijave so objavljeni na spletišču EPU http://www.epo.org/about-us/jobs/vacancies/other/EURO-5077.html.

Morebitne kandidate vljudno prosimo, da s svojo prijavo seznanijo tudi slovenski urad na e-naslov sipo(at)uil-sipo.si.

EPU na svojem spletišču stalno razpisuje več zanimivih delovnih mest. >> Več

Vsi razpisi mednarodnih organizacij (EPU, WIPO, OHIM) za prosta delovna mesta in usposabljanja so dosegljivi tudi prek spletišča slovenskega urada http://www.uil-sipo.si/uil/urad/o-uradu/javne-objave/kadrovski-razpisi/.

avgust (6)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)