07.04.2009

Razpis za delovno mesto podpredsednika EPU

Vodenje generalnega direktorata DG4 - Administracija

V skladu z dogovorom na seji Upravnega sveta Evropske patentne organizacije (EPO) dne 26.3.2009 razpisuje Evropski patentni urad (EPU) prosto mesto podpredsednika, ki vodi generalni direktorat DG 4 - Administracija in je hkrati član upravnega odbora EPU (Management Committee). Razpisni pogoji so podrobno objavljeni na spletni strani EPU (http://www.epo.org/about-us/jobs/vacancies/other/int-ext-4723.html).

Kandidata za to mesto lahko predlagajo tudi vse države članice EPO prek svojih nacionalnih uradov. Končni rok za oddajo prijave je 4. maj 2009, zato pozivamo vse zainteresirane, da izrazijo interes in pošljejo zahtevano dokumentacijo na naslov sipo@uil-sipo.si, najkasneje do 20. aprila 2009, z oznako "Razpis za podpredsednika EPU" ali v istem roku po pošti na naslov urada, z isto oznako na ovojnici.

avgust (4)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)