05.07.2011

Razpis za delovna mesta pri EPU

Pravno usposobljeni člani odborov za pritožbe

Evropski patentni urad (EPU) razpisuje delovna mesta za člane odborov za pritožbe, ki delujejo v Münchnu. Pogoj za zasedbo mest je usposobljenost za področje prava. Delovno mesto vključuje udeležbo v pisnih in ustnih postopkih pred odobri za pritožbe, dajanje predlogov v zvezi s pridobivanjem dokazov in sporočili strankam, pripravo osnutkov odločitev ipd. Rok za prijave je 31. avgust 2011.

Razpisni pogoji in dostop do spletne prijave so objavljeni na spletni strani EPU http://www.epo.org/about-us/jobs/vacancies/other/int-ext-5102.html.

Morebitne kandidate vljudno prosimo, da s svojo prijavo seznanijo tudi slovenski urad na e-naslov sipo(at)uil-sipo.si

EPU na svojem spletišču stalno razpisuje več zanimivih delovnih mest. >> Več

Vsi razpisi mednarodnih organizacij (EPU, WIPO, OHIM) za prosta delovna mesta in usposabljanja so dosegljivi tudi prek spletišča slovenskega urada http://www.uil-sipo.si/uil/urad/o-uradu/javne-objave/kadrovski-razpisi/.

november (7)  oktober (10)  september (5)  avgust (7)  julij (10)  junij (13)  maj (9)  april (5)  marec (10)  februar (14)  januar (12)