08.01.2008

Promocijsko gradivo o znamkah in modelih Skupnosti

Štiri zgibanke Urada za harmonizacijo notranjega trga (OHIM)

Urad RS za intelektualno lastnino je izdal prevode štirih zgibank Urada za harmonizacijo notranjega trga (OHIM), v katerih so opisane prednosti registracije znamk in modelov Skupnosti ter elektronskega vlaganja prijav za tako registracijo. Z eno samo prijavo pri omenjenem uradu s sedežem v Alicanteju v Španiji ali prek posredništva Urada RS za intelektualno lastnino je mogoče pridobiti varstvo znamke ali modela v vseh državah članicah Evropske unije. Zgibanke so brezplačno na voljo v knjižnici URSIL.

julij (4)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)