21.05.2009

Projekt vzpostavitve pisarne za prenos znanja pri UL

Analiza trenutnega položaja in priporočila

V okviru projekta vzpostavitve pisarne za prenos znanja pri Univerzi v Ljubljani, ki ga Urad RS za intelektualno lastnino izvaja skupaj z Evropskim patentnim uradom in ljubljansko univerzo, je bilo 12. marca v prostorih univerze predavanje Toma Hockadaya, izvršnega direktorja ISIS Innovation Limited, pisarne za prenos znanja pri britanski Oxfordski univerzi. Svoje izkušnje je predstavil delavcem pisarne za prenos znanja Univerze v Ljubljani in vabljenim raziskovalcem ter delavcem slovenskih univerz in raziskovalnih ustanov.

Objavljamo izvleček iz poročila g. Hockadaya o tem obisku, z analizo položaja in priporočili.

januar (7)