17.03.2015

Prispevek direktorice URSIL na posvetu Državnega sveta ob predlogu novele ZASP

Objavljamo prispevek Vloga države na področju avtorsko pravnega sistema, s poudarkom na sistemu kolektivnega upravljanja, ki ga je direktorica Urada RS za intelektualno lastnino predstavila na posvetu z naslovom »Delovanje kolektivnih organizacij, ki upravljajo z avtorskimi pravicami«, ki ga je ob javni razpravi o predlogu novele Zakona o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP) pripravil Državni svet dne 17. 3. 2015.

Več o posvetu na http://www.ds-rs.si/?q=dogodki/posvet-delovanje-kolektivnih-organizacij-ki-upravljajo-z-avtorskimi-pravicami.

oktober (12)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)