18.09.2018

Predstavitev intelektualne lastnine

Trije uradi uspešno na MOS

Urad RS za intelektualno lastnino je ob zaključku celjskega sejma MOS zadovoljen z obiskom svojega razstavnega prostora, kjer se je ob sofinanciranju Evropskega patentnega urada predstavil skupaj z uradoma za intelektualno lastnino Madžarske in Srbije.

Mnogim obiskovalcem smo pomagali z nasveti glede varstva patentov, modelov in znamk, prav tako pa so bili obiskovalci navdušeni nad promocijskim materialom, ki ga je urad pripravil za popularizacijo slovenske znanosti. Urad je izdal koledar 2019 in dvanajst razglednic o prvih slovenskih izumiteljih s patenti.

december (5)  november (8)  oktober (5)  september (7)  avgust (4)  julij (4)  junij (5)  maj (6)  april (5)  marec (9)  februar (6)  januar (7)