24.04.2007

Predstavitev finskega patentnega urada

V sredo, 9. maja od 10.00 do 12.00, bo na uradu predstavitev finskega patentnega urada. Njegov predsednik Martti Enäjärvi in podpredsednik Eero Mantere nas bosta seznanila s strukturo in pristojnostmi urada, informacijskimi storitvami, ki jih nudi, dejavnostmi za podporo izumov in inovacij, sodelovanjem z akademsko sfero in dejavnostmi v zvezi s patentnimi zastopniki. Sledila bo razprava z udeleženci.

Na predstavitev in razpravo vabimo patentne zastopnike, predstavnike univerzitetnih ustanov in ustanov za podporo izumiteljske oziroma inovativne dejavnosti ter druge zainteresirane. Prijave zbiramo do torka, 8. maja, po elektronski pošti info@uil-sipo.si.

januar (7)