21.06.2010

Predstavitev Centra za arbitražo in mediacijo pri WIPO

PP-predstavitev direktorja centra Erika Wilbersa

16. junija smo v okviru seminarja o franšizah in licenčnih sporazumih, ki ga je Urad RS za intelektualno lastnino organiziral v sodelovanju s Svetovno organizacijo za intelektualno lastnino (WIPO) in GZS – Območno zbornico Ljubljana, na uradu organizirali tudi predavanje o alternativnem reševanju sporov s področja intelektualne lastnine, kot ga izvaja Center za arbitražo in mediacijo pri Svetovni organizaciji za intelektualno lastnino (WIPO). Objavljamo PP-predstavitev predavanja Erika Wilbersa, direktorja tega centra v angleškem izvirniku.

julij (4)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)