19.09.2008

Predlog EK glede podaljšanja varstva pravic proizvajalcev fonogramov in izvajalcev

Javni posvet in podaljšanje roka za predložitev mnenj

Urad RS za intelektualno lastnino vabi k udeležbi na javnem posvetu o Predlogu direktive Evropskega Parlamenta in Sveta o spremembi Direktive 2006/116/ES Evropskega parlamenta in Sveta o trajanju varstva avtorske pravice in določenih sorodnih pravic, ki bo 2. oktobra 2008 ob 10. uri v prostorih urada (Kotnikova 6 v Ljubljani, 4. nadstropje).

Na posvetu bodo imele vse zainteresirane strani možnost predstaviti svoje stališče do predloga direktive, ki smo ga na spletišču objavili že avgusta skupaj s pozivom k predložitvi mnenj (objava).

Mnenja, ki bodo v pomoč vladi RS pri pripravi ustreznih stališč, lahko najpozneje do 2. oktobra 2008 posredujete tudi elektronsko na e-naslov urada.

Prosimo vas, da udeležbo na posvetu potrdite na kontaktni e-naslov najkasneje do 30.9.2008, saj število udeležencev omejujejo prostorske zmogljivosti.

januar (6)