08.04.2011

Predavanje Avtorske pravice na razpotju Charlesa Boundya

14. april ob 9. uri v sejni dvorani URSIL

Vabimo na predavanje z naslovom Avtorske pravice na razpotju (Copyright at the Crossroads), ki ga bo izvedel priznani angleški strokovnjak Charles Boundy Esq. v četrtek, 14. aprila 2011 ob 9.00 uri v sejni dvorani Urada RS za intelektualno lastnino (Kotnikova 6, 1000 Ljubljana). Predavanje urad organizira skupaj z Združenjem za zaščito industrijske lastnine (AIPPI Slovenija).

Predavatelj bo v prvem delu obravnaval izbrane teme, sledila bo delavnica (male okrogle mize) z udeleženci na temo vprašanj iz predavanih tem, dogodek se bo zaključil z zaključno okroglo mizo s povzetki zaključkov iz delavnice. Ob prijavi udeležbe zato izberite eno od šestih tem, ki je po vašem mnenju najbolj relevantna, ter to sporočite skupaj s prijavnico, ki jo najdete na koncu pripetega vabila. Obravnavane bodo teme z največjim številom interesentov. Končen izbor tem bo prijavljenim posredovan skupaj s programom predvidoma še pred predavanjem.

Število udeležencev je omejeno, kotizacija pa znaša 90 EUR.

>> Podrobnosti o predavanju, predavatelju in prijavi

Vljudno vabljeni!

oktober (14)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)