17.03.2016

Pravna ocena stanja na področju uveljavljanja pravic intelektualne lastnine v Sloveniji

Objava predstavitve analize ključnih sodb s področja uveljavljanja pravic intelektualne lastnine v Sloveniji z dne 16. 4. 2015 in pravne ocene stanja na tem področju

Objavljamo predstavitev z naslovom Analiza ključnih odločb s področja uveljavljanja pravic intelektualne lastnine v Sloveniji, ki sta jo javnosti 16. 4. 2015 v prostorih URSIL predstavili doc. dr. Špelca Mežnar in dr. Maja Ovčak Kos z Mednarodne fakultete za družbene in poslovne študije v Celju, ki sta analizo tudi izvedli, skupaj z njuno Pravno oceno stanja na področju uveljavljanja pravic intelektualne lastnine v Republiki Sloveniji.

Analiza ključnih odločitev slovenskih sodišč v zvezi z uveljavljanjem pravic intelektualne lastnine in pravna ocena stanja na tem področju za obdobje 2006–2014 sta nastali v povezavi s projektom sodelovanja URSIL z Evropskim opazovalnim uradom za kršitve pravic intelektualne lastnine (EU Observatorijem), ki deluje pri OHIM.

URSIL raziskave, analize in druge študije objavlja na stani http://www.uil-sipo.si/uil/dodatno/koristni-viri/aktualne-teme/raziskave-analize/.

maj (9)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)