02.07.2020

V veljavi od 1. 2. 2020

1. februarja 2020 je začel veljati spremenjen Pravilnik po protokolu v zvezi z Madridskim sporazumom o mednarodnem registriranju znamk. Slednji je bil sicer od leta 2004 večkrat spremenjen, največ bistvenih sprememb pa je bilo v zadnjih letih. Ena izmed njih je tudi spremenjeno pravilo 30, ki poenostavlja obnovo mednarodnih registracij. Več: https://www.wipo.int/madrid/en/legal_texts

Neuraden, neprečiščen in nelektoriran Pravilnik po protokolu v zvezi z Madridskim sporazumom o mednarodnem registriranju znamk, preveden v slovenski jezik, je dostopen na tej povezavi.

avgust (5)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)