26.04.2018

Praksa EUIPO

Seminar na URSIL

Urad RS za intelektualno lastnino (URSIL) je skupaj z Uradom Evropske unije za intelektualno lastnino (EUIPO) priredil seminar na temo Praksa EUIPO. Udeleženci so se seznanili z različnimi primeri sodne prakse Sodišča Evropske unije s področja presoje dokazov za pridobljeni razlikovalni učinek znamk Evropske unije, zavajajočo naravo znamk s primeri dobre prakse EUIPO, presojo dokazov o uporabi starejše znamke pri odločanju o ugovorih in predstavitvijo nove generacij Smernic EUIPO. Delavnico je vodila gospa Mira Rajh, nekoč zaposlena na URSIL, trenutno pa v Sektorju za mednarodno sodelovanje in pravne zadeve na EUIPO.

Predstavitve si lahko ogledatev priloženih datotekah.

oktober (4)  september (7)  avgust (4)  julij (4)  junij (5)  maj (6)  april (5)  marec (9)  februar (6)  januar (7)