17.09.2007

Poziv Evropske komisije - projekt »Transatlantic Mehtods for Handling Global Challenges«

Poziv k oddaji predlogov za pilotni projekt

Objavljamo informacijo Direktorata za zunanje zadeve Evropske komisije o pilotnem projektu »Transatlantic Mehtods for Handling Global Challenges«, ki ga financira Evropski parlament.

Namen projekta je pospeševati skupen, bolj učinkovit transatlantski pristop do ključnih mednarodnih izzivov. Projekt bo vključeval naslednja področja: bio-varnost/bio-raznovrstnost, problematika okolja arktičnih morij, varnost nanotehnologij, spodbujanje pravic intelektualne lastnine in obnova po naravnih katastrofah ter pravosodje in notranje zadeve.

Več informacij je na razpolago na ec.europa.eu/external_relations/us/grants/index.htm.

Rok za oddajo predlogov je 2. oktober 2007.

januar (7)