20.03.2014

Ponovno obvestilo strankam - Ponudbe poljskega podjetja IPTS Service

Ponudbe podjetja IPTS Service niso obvezujoče

Urad v zadnjih tednih beleži večje število obvestil strank (imetnikov in prijaviteljev znamk) glede prejetih ponudb poljskega podjetja IPTS International Patent and Trademark Service. Iz primerov dopisa je moč razbrati, da omenjeno podjetje ponuja plačljivo storitev objave znamke v svoji internetni bazi.

Stranke (imetnike in prijavitelje pravic industrijske lastnine) ponovno obveščamo, da ponudbe poljskega podjetja in druge tovrstne ponudbe NISO OBVEZUJOČE in nikakor ne vplivajo na stanje vaših pravic (iz znamke, modela, patenta).

Uradne, javne in neplačljive podatkovne baze pravic (znamke, modeli, patenti) so objavljene in proto dostopne na uradovem spletišču na strani http://www.uil-sipo.si/uil/dejavnosti/baze-podatkov.

oktober (13)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)