27.10.2015

Poljska in Srbija se pridružujeta Designview

Podatki o modelih Poljske in Srbije v skupni spletni bazi

Od 26. 10. 2015 so v bazi Designview na voljo še podatki o modelih Poljskega patentnega urada in Urada za intelektualno lastnino Republike Srbije.

Vključitev obeh uradov je rezultat sodelovanja z OHIM – Uradom za usklajevanje na notranjem trgu (UUNT). Poljski patentni urad se je bazi priključil prek Sklada za sodelovanje (Cooperation Fund) OHIM na ravni EU, vključitev srbskega urada pa je rezultat programa mednarodnega sodelovanja OHIM z mednarodnimi partnerji.

V Designview vključeno število uradov se je s tem povečalo na 38, bazi pa je dodanih okrog 28.000 modelov iz Poljske in 10.000 iz Srbije. Designview zdaj tako vsebuje podatke in dostop do več kot 8,8 milijona modelov. Od uvedbe (november 2012) so uporabniki iz 141 različnih držav s pomočjo tega orodja izvedli več kot 1,25 milijona iskanj.

Več informacij na https://www.tmdn.org/tmdsview-web/welcome.

julij (2)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)