28.04.2011

Poletni tečaj o inovacijah, patentih in internacionalizaciji podjetij

Organizirata Španski urad za patente in znamke in Mednarodna univerza Menéndez Pelayo

Španski urad za patente in znamke organizira v sodelovanju z Mednarodno univerzo Menéndez Pela med 11. in 15. julijem v Santandru v Španiji tečaj o inovacijah, patentih in internacionalizaciji podjetij. Poudarek tečaja bo na potrebi po strateški rabi industrijske lastnine kot razlikovalnega dejavnika specializacije podjetij in pomenu, ki ga ima ustrezna zaščita inovacij pri internacionalizaciji poslovanja. Tečaj je namenjen študentom, malim in srednjim podjetjem, strokovnjakom  pa tudi vsem drugim, ki jih zanima področje industrijske lastnine in želijo poglobiti znanje o njenih specifičnih vidikih. Tečaj bo potekal v španskem jeziku in bo prevajan v angleščino.

>> Program tečaja

Več na spletni strani univerze http://www.uimp.es/en.

Datoteke:
Program_tecaja.pdf

julij (7)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)