19.01.2011

Poletna šola WIPO o intelektualni lastnini

Program in termini za leto 2011

14-dnevne poletne šole Svetovne organizacije za intelektualno lastnino (WIPO) so namenjene diplomiranim in podiplomskim študentom ter mladim strokovnjakom z različnih področij, ki želijo razširiti znanje o intelektualni lastnini kot sredstvu gospodarskega, družbenega in tehnološkega razvoja ter vlogi, ki jo ima WIPO v svetovnem sistemu intelektualne lastnine. Program sestoji iz predavanj, študijskih primerov, simulacijskih vaj in skupinskih razprav  o različnih temah, povezanih z intelektualno lastnino, s poudarkom na povezavi med intelektualno lastnino in drugimi panogami. Udeleženci ob koncu uspešno opravljenega programa prejmejo potrdilo o udeležbi. >> Več o poletni šoli …

januar (7)