16.06.2010

Podpis sporazuma s črnogorskim uradom

Že 11 sporazumov o sodelovanju s sorodnimi uradi

15. junija sta Urad RS za intelektualno lastnino in Urad za intelektualno lastnino Črne gore podpisala sporazum o sodelovanju, ki med drugim vključuje: izmenjavo informacij v zvezi z industrijsko lastnino,  izmenjavo in izobraževanje zaposlenih, skupne dejavnosti pri ozaveščanju javnosti o industrijski lastnini in morebitno vzajemno pomoč pri uveljavljanju pravic industrijske lastnine.

URSIL je doslej podpisal že 10 tovrstnih sporazumov, in sicer z uradi Avstrije, Francije, Nemčije, Kitajske, Litve, Madžarske, Makedonije, Romunije, Tajske in Velike Britanije.

julij (7)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)