13.02.2007

Podpis sporazuma med UIL in OHIM

Direktorica UIL in direktor OHIM sta podpisala sporazum o sodelovanju pri promociji in informacijskih storitvah

Direktorica Urada RS za intelektualno lastnino dr. Biserka Strel in direktor OHIM - Urada za usklajevanje na notranjem trgu (znamke in modeli) Wubbo de Boer sta danes na sedežu OHIM (Alicante, Španija) podpisala sporazum o sodelovanju pri promociji in informacijskih storitvah v zvezi z znamkami in modeli Skupnosti za leto 2007. V skladu s tem sporazumom bo slovenski urad izvedel vrsto promocijskih in izobraževalnih aktivnosti za seznanjanje domače javnosti z omenjenim področjem, kamor sodi tudi priprava novih tiskanih gradiv, organizacija seminarjev in delavnic ter dajanje informacij.

>> Povzetek sporazuma o sodelovanju v letu 2007

oktober (9)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)