21.12.2006

Podiplomski študij Intelektualna lastnina - pravo in management (CEIPI)

Center za mednarodne študije industrijske lastnine (CEIPI) pri pravni fakulteti Univerze v Strasbourgu razpisuje magistrski študij prava in managementa intelektualne lastnine.

Center za mednarodne študije industrijske lastnine (CEIPI) pri pravni fakulteti Univerze Robert Schuman v Strasbourgu razpisuje magistrski študij prava in managementa intelektualne lastnine, ki združuje področje intelektualne lastnine in ekonomije in je namenjen strokovnjakom s področja IL z vsaj tremi leti izkušenj.

Študij traja pol leta in poteka v obliki 7-dnevnih mesečnih modulov. Prvi študijski modul se začne 19.2.2007. Na voljo je še 7 prostih mest. Prijavnica je na voljo na spletni strani CEIPI www.CEIPI.edu. Rok za prijavo je 29.12.2006 oziroma čimprej.

oktober (9)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)