30.05.2017

Podelitev priznanj inovacijam

Direktor urada podelil odličja

Regionalna gospodarska zbornica Celje je letos že sedemnajstič podelila priznanja najboljšim inovacijam v regiji. Cilj razpisa je spodbujanje in pospeševanje inovacijske dejavnosti in promocija inovacij. Komisija je podelila dve zlati priznanji, štiri srebrna, štiri bronasta in dve zahvali za prispevek na področju inovativnosti.

Na zaključni slovesnosti sta priznanja najboljšim podelila mag. Samo Hribar Milič z Gospodarske zbornice Slovenije in direktor Urada RS za intelektualno lastnino, dr. Vojko Toman, ki je v predstavitvi urada izpostavil pomen in razloge varovanja intelektualne lastnine pri inovacijah.

Več: Dan inovativnosti s podelitvijo priznanj

december (8)  november (2)  oktober (8)  september (9)  avgust (6)  julij (4)  junij (3)  maj (6)  april (7)  marec (8)  februar (4)  januar (4)