11.10.2017

Peru se pridružuje TMview

V bazi že 44,4 milijona znamk

Od 10. oktobra 2017 je Nacionalni inštitut za varstvo svobodne konkurence in intelektualne lastnine Peruja (INDECOPI) s pridružitvijo TMview omogočil dostop do podatkov o perujskih blagovnih znamkah. Vključitev perujskega urada je rezultat programa mednarodnega sodelovanja z Uradom Evropske unije za intelektualno lastnino EUIPO.

TMview združuje 59 uradov in nudi vpogled v 44,4 milijonov znamk. Od uvedbe TMview leta 2010 je orodje služilo skoraj 35 milijonom iskanj iz 157 različnih držav.

Več o tem najdete na www.tmview.org

december (8)  november (2)  oktober (8)  september (9)  avgust (6)  julij (4)  junij (3)  maj (6)  april (7)  marec (8)  februar (4)  januar (4)