03.03.2010

Patentna prijava kot zloraba prevladujočega položaja na trgu po 82. členu Pogodbe ES?

Videoposnetek in PP-predstavitev predavanja prof. Strausa

Januarja 2010 je bil prof. dr. Jože (Joseph) Straus odlikovan z redom za zasluge Republike Slovenije za aktivno vlogo pri oblikovanju slovenskega sistema varstva pravic intelektualne lastnine, vzpostavitvi delovanja Urada RS za intelektualno lastnino in vključevanju Slovenije v evropsko in mednarodno mrežo. Ob tej priložnosti je urad organiziral predavanje prof. Strausa z naslovom Patentna prijava kot zloraba prevladujočega položaja na trgu po 82. členu Pogodbe ES. Na strani Prispevki o aktualnih temah objavljamo videoposnetek in PP-predstavitev predavanja v angleškem izvirniku in slovenskem prevodu.

julij (4)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)