20.06.2014

Osnutek dokumenta Pravila Certifikata za Evropske patentne zastopnike in ostale ustrezne kvalifikacije

Enotno patentno sodišče - obvestilo o objavi dokumenta in vabilo k oddaji mnenj

Delovna skupina za pravna vprašanja Pripravljalnega odbora v okviru okrepljenega sodelovanja (Preparatory Committee) je 13. junija na spletu objavila osnutek dokumenta Pravila Certifikata za Evropske patentne zastopnike in ostale ustrezne kvalifikacije (European Patent Litigation Certificate) za čas 6 tednov, v katerem lahko uporabniki podajo svoja mnenja in stališča. Osnutek spremlja obrazložitveni memorandum (Explanatory Memorandum), ki podrobneje osvetli ozadje nastanka dokumenta.

Rok za oddajo mnenj je petek, 25. julij 2014 do polnoči. Pripombe je treba poslati v elektronski obliki na secretariat(at)unified-patent-court.org.

Povezava na objavo: http://www.unified-patent-court.org/consultations/76-european-patent-litigation-certificate-draft-proposal-and-public-consultation

julij (2)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)