13.10.2010

Odslej v TMview tudi slovenske in slovaške znamke

Prost dostop do 4,6 milijona znamk

Od danes dalje podatkovna zbirka TMview omogoča dostop tudi do podatkov o prijavljenih in registriranih slovenskih in slovaških znamkah. Doslej je ta zbirka vključevala znamke evropskega urada za registracijo znamk in modelov OHIM, Svetovne organizacije za intelektualno lastnino WIPO ter britanskega, češkega, italijanskega, beneluškega, portugalskega, danskega in španskega urada za intelektualno lastnino. Še to jesen bo dodana tudi zbirka estonskega urada, končni cilj pa vključitev znamk vseh 27 držav članic EU.

TMview, ki je zaživela 13. aprila letos, so uporabniki zelo dobro sprejeli. Že v prvih nekaj mesecih je to skupno iskalno orodje uporabilo več deset tisoč spletnih uporabnikov iz okoli sto držav, med katerimi doslej prednjačijo Danci, Italijani in Španci. Zbirka je dostopna na http://www.tmview.europa.eu/.

oktober (13)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)