18.10.2018

Obisk dijakov Srednje šole za lesarstvo

Inovativni dijaki

V sredo, 17. oktobra 2018, so urad obiskali dijaki Srednje šole za lesarstvo. Urad jim je predstavil pravice intelektualne lastnine, s poudarkom na patentu, modelu in znamki. Dijaki so tudi sami predstavili tri lastne izdelke, ki so jih razvili pod mentorstvom učitelja Petra Kurnika. Sodelavca urada sta pojasnila, kakšno varstvo bi bilo za te izdelke najprimernejše.

Glede na številna zanimiva in tehtna vprašanja, ki so jih dijaki zastavili, urad izredno veseli, da se mladi zavedajo pomena varovanja svoje intelektualne lastnine.

november (3)  oktober (5)  september (7)  avgust (4)  julij (4)  junij (5)  maj (6)  april (5)  marec (9)  februar (6)  januar (7)