07.11.2008

Novi publikaciji URSIL

Osnove o znamkah in modelih za MSP

URSIL je izdal slovenskim razmeram prilagojena prevoda dveh publikacij Svetovne organizacije za intelektualno lastnino (WIPO) Kako do znamke in Privlačnost oblike, ki sta namenjeni malim in srednjim podjetjem. Predstavljene so osnove o blagovnih in storitvenih znamkah ter modelih, prednosti njihovega varstva s podjetniškega vidika, postopek registracije, cenik, uveljavljanje pravic iz znamke in modela ter vrsta drugih koristnih informacij. Publikaciji sta brezplačno na voljo v knjižnici URSIL, v PDF obliki pa dosegljivi tudi na strani "Publikacije urada".

avgust (4)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)