14.05.2008

Nove publikacije URSIL

Stripi o patentih, znamkah in avtorski pravici ter knjižica zakonov s področja IL v angleškem jeziku

Na strani »Publikacije« objavljamo prevode treh stripov Svetovne organizacije za intelektualno lastnino o patentih, blagovnih znamkah in avtorski pravici. Njihov namen je na poljuden način razložiti koncept varstva omenjenih pravic intelektualne lastnine.

Urad je izdal tudi drugo, posodobljeno izdajo knjižice Intellectual Property Acts of the Republic of Slovenia, v kateri so zbrani angleški prevodi vseh slovenskih zakonov s področja intelektualne lastnine: zakona o industrijski lastnini, zakona o avtorski in sorodnih pravicah, zakona o izumih iz delovnega razmerja in zakona o varstvu topografij polprevodniških vezij. Knjižica je po ceni 15 evrov naprodaj v knjižnici urada.

september (3)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)