17.06.2011

Nove publikacije iz niza »Roadmaps for IP Protection«

Varstvo poslovnih skrivnosti na Kitajskem in v Evropi ter analiza kitajskega sistema znamk

V sklopu projekta EU-China IPR2 so izšle publikacije »Trade Secrets Protection in China«, »Trade Secrets Protection in Europe« in »China Trademark Laws & Cases«. Prva publikacija obravnava varstvo poslovnih skrivnosti na Kitajskem, katerega pravni okvir bi morala evropska podjetja, ki poslujejo s to državo, dobro poznati, če želijo ohraniti konkurenčnost; druga publikacija obravnava varstvo poslovnih skrivnosti v Evropi;  tretja pa je pregled kitajskega sistem varstva znamk s komentarji in analizo primerov v zvezi z znamkami in nelojalno konkurenco. Publikacije so v e-obliki brezplačno na voljo na spletnih povezavah http://www.ipr2.org/roadmap in http://www.ipr2.org/storage/Trademark_Laws_&_Cases-EN-110504-final1006.pdf.

julij (2)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)