30.01.2018

NE ponaredkom!

Predstavitev na sejmu Natour Alpe Adria

Na letošnjem sejmu, ki bo potekal na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču med 31. januarjem in 3. februarjem, se bomo predstavili Urad RS za intelektualno lastnino, Finančna uprava RS, SI-CERT (Varni na internetu) ter Evropski potrošniški center Slovenija, ki deluje pod okriljem MGRT. Predstavili bomo problematiko ponaredkov in z njimi povezane nevarnosti.

Ponaredki neredko predstavljajo nevarnost za kupca, saj so lahko slabe kakovosti in škodljivi za zdravje. Posebej pri nakupu prek spleta je potrebna previdnost, saj se tako blago lahko zadrži, odvzame ali uniči, tudi na stroške kupca.

Vabimo vas, da nas obiščete v Marmorni dvorani (hala B).

februar (6)  januar (7)