12.08.2020

Nadgrajena WIPO stran

Za mala in srednja podjetja

Sektor za podporo malim in srednjim podjetjem in podjetništvu Svetovne organizacije za intelektualno lastnino (WIPO) je izboljšal in nadgradil spletno stran o intelektualni lastnini. Vsebuje mnoge koristne in praktične podatke in napotke o pomembnosti intelektualne lastnine za konkurenčno prednost malih in srednje velikih podjetij. Spletna stran nudi nasvete, kako zavarovati inovativne izdelke in storitve, povečati prepoznavnost, privlačnost in vrednost izdelkov na trgu, razlikovati izdelke podjetja od konkurence ter ponuja različne poslovne informacije.

Več (v angleškem jeziku) je na tej povezavi.

september (3)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)