27.08.2014

Nadaljevanje prekinjene ustne obravnave bo 2. 9. 2014 ob 9. uri

Postopek odločanja o vlogi SAZOR GIZ za izdajo začasnega dovoljenja za kolektivno upravljanje pravice do pravičnega nadomestila za tonsko ali vizualno snemanje varovanih del, ki se izvrši pod pogoji privatne ali druge lastne uporabe iz 50. člena ZASP

Obveščamo, da je urad razpisani narok zaradi oprave ustne obravnave v postopku odločanja o zahtevi SAZOR GIZ za izdajo začasnega dovoljenja za kolektivno upravljanje pravice do pravičnega nadomestila za tonsko ali vizualno snemanje varovanih del, ki se izvrši pod pogoji privatne ali druge lastne uporabe iz 50. člena ZASP, izvedel. Ker predmeta ni bilo moč obravnavati na eni obravnavi, je bila le ta prekinjena. Nadaljevanje ustne obravnave se bo izvedlo dne 2. 9. 2014 ob 9. uri v veliki sejni sobi (4. nadstropje) na sedežu urada, Kotnikova 6, 1000 Ljubljana.

Nadaljevanje ustne obravnave je javno. V kolikor bo tekom naroka treba obravnavati okoliščine, ki pomenijo tajnost podatkov v skladu z zakonom, ki ureja tajnost podatkov, ali poslovno in poklicno tajnost, bo javnost tem delu ustne obravnave izključena.

Vsi, ki se bodo naroka za izvedbo ustne obravnave udeležili, pri sebi ne smejo imeti orožja ali nevarnega orodja.

januar (7)